Meer resultaten voor kappers in rotterdam

   
 
 
 
kappers in rotterdam
 
kappers
kappers
kappers
kappers
De 5 best beoordeelde kappers in Rotterdam indebuurt Rotterdam.
Restaurants en horeca. Nieuw in Rotterdam. De 5 best beoordeelde kappers in Rotterdam. De 5 best beoordeelde kappers in Rotterdam. Door Faayyaaz van Dijk 3 augustus 2018. Deel WhatsApp Email Tweet. Haren laten knippen, dat doet iedereen! Alleen waar moet je nou heen? Lees verder
ixxi ring
Kappers en Kapsalons in Rotterdam: Boek direct online! Treatwell.
Kappers en Kapsalons aanbevolen salons in Rotterdam, Nederland. Kappers in Rotterdam. De eigentijdse stad Rotterdam zit vol met leuke winkels en eettentjes. In Rotterdam kun je terecht voor van alles en nog wat! Van muziek en evenementen, tot een gezellige borrel in een bruin café of een dagje shoppen in de Koopgoot van Rotterdam. Lees meer
kappersgroothandel
Team Kappers Korte Lijnbaan Team Kappers.
Op zoek naar een goede kapper in Rotterdam? En wil je direct naar de kapper? We verwelkomen je graag bij Team Kappers in Rotterdam, op de Korte Lijnbaan. We werken zonder afspraak. Ons Team met kappers staat dus altijd voor je klaar.
ixxi ring
Where to: 5 kappers voor een goede knipbeurt in Rotterdam The Treatment Files NL.
Dan is op de Kaap de kapper die je zoekt. Deze kapper biedt bovendien ruimte voor exposities van kunstenaars en ontwerpers zodat je altijd iets hebt om naar te kijken tijdens je knipbeurt. Where to: 5 kappers voor een goede knipbeurt in Rotterdam.
social return rotterdam
Cosmo Hairstyling Coolsingel Cosmo Hairstyling.
Je wordt hartelijk ontvangen. En in overleg wordt bepaald wat er gaat gebeuren en wat de kosten zullen zijn. Op die manier weet je goed waar je aan toe bent. Marc Amaral 07-12-2017. Trèse Gubbens van Woerkom 06-12-2017. Iedereen is er altijd even vriendelijk, men luistert goed naar wensen en alles is zeer hygiënisch en. Ik kom er al zeker 20 jaar en bij verloop van personeel tref ik steeds weer een nieuwe professional! Naar Cosmo gaan is voor mij altijd een uitje! Superfijne sfeer, lieve kappers die weten wat ze doen! Ik wil niet meer ergens anders naartoe. Beetje te duur terwijl de qualiteit is niet erg goed. Hele vriendelijke mensen waar je fijn en goed wordt behandeld, niet bang hoeft te zijn voor een droge strot, je wordt heerlijk getrakteerd op drankjes. Voor mij reden om me daar zeker weer te laten verwennen.: Elvira Hoogerwerf 27-11-2017. fijne sfeer goede service. Annemieke Visser 26-11-2017. Coolsingel Rotterdam is the place to be, 5 stars quality and service.
Kappers in Rotterdam Reviews op Opiness.nl.
Autoschadehuis Rotterdam in rotterdam. Kappers in Rotterdam. Straatweg 52a, 3051 BH, Rotterdam. Ik kom al jaren bij Kappers Inc. Ze nemen er echt de tijd voor je. Ze zijn erg vriendelijk en ge. Meneer de Groot. Stokviswater 13, 3011DH, Rotterdam.
Home.
Maistro Kappers is een trendy en exclusieve hairsalon gevestigd aan de hippe Witte de Withstraat 86 in Rotterdam Centrum. De salon wordt gerund door Simon en Eugene. Bij Maistro kappers doen we niet aan kapsels uit vervlogen tijden, maar willen we onze klanten wel het ouderwetse gevoel van stijl en kwaliteit bieden, met net dat beetje extra persoonlijke aandacht.
Team Kappers Zuidplein Team Kappers.
We verwelkomen je graag bij Team Kappers in Rotterdam, op het Zuidplein. We werken zonder afspraak. Ons Team met kappers staat dus altijd voor je klaar. We hebben ruime openingstijden en zijn vaak ook open op zondag en in de avonduren.
Kapper Rotterdam JC Hair Spa.
Alleen het beste is goed genoeg Afspraak maken. JC HAIR spa, de kapper van Rotterdam. Feel-good-concept voor man en vrouw. Bruisende salons in een inspirerende omgeving waar je graag komt en verwennerij en luxe voorop staan. Een hecht team met meer kennis creativiteit en aandacht voor jou en je haar.
Kapper Rotterdam WieWatHaar WieWatHaar.
3051 BH Rotterdam. Kapper Rotterdam in jouw wijk? Zoek je een kapper Rotterdam Zuid, Rotterdam Noord of kappers in Rotterdam Centrum? Voor het vinden van de juiste kapper Rotterdam kun je gebruik maken van het handige kaartje om het dichtstbijzijnde kapsalon en gekozen kapper Rotterdam te vinden.

Contacteer ons