Meer resultaten voor kinky kapper rotterdam

   
 
 
 
kinky kapper rotterdam
 
Openingstijden Kinki Kappers Zwart Janstraat 102 in Rotterdam.
De vestiging van Dline Hair Beauty die het meest in de buurt ligt van de Kinki Kappers aan de Zwart Janstraat 102 is de Dline Hair Beauty aan de Zwart Janstraat 110. Meer kapper in Rotterdam Bedrijven in de buurt van Kinki Kappers Zwart Janstraat 102 in Rotterdam.
kappersgroothandel
Welkom bij Kinki Kappers.
Wij zoeken voor Kinki Kappers Eindhoven creatieve, all-round en enthousiaste kappers m/v met salon ervaring om ons team te versterken! WERKEN BIJ KINKI DELFT. Wij zoeken een leerling kapper/ster. Ben jij bereid de basisopleiding aan de Kinki Academy Rotterdam te volgen en heb jij.
visum aanvragen canada
Kinki Kappers Hoogstraat Startpagina Facebook.
Mocht ik weer toe zijn aan een volgende knipbeurt en in Rotterdam zijn, weet ik naar wie ik vragen moet. 22 mei 2017. Mijn nieuwe kapseltje was heel leuk en ik was er helemaal happy mee, lekker kinky geknipt door Dion.
kappers
Rotterdam Nieuwe Binnenweg Kinki Kappers.
Rotterdam Nieuwe Binnenweg. Een afspraak maken bij Kinki Kappers Nieuwe Binnenweg doe je heel makkelijk online! MAAK JE AFSPRAAK ONLINE. of bel ons op: 010-4366602. Nieuwe Binnenweg 120. 3015 BE Rotterdam. Voor overige vragen kun je ons een e-mail sturen.
Kinki Kappers Kappers Nieuwe Binnenweg 120, Rotterdam, Zuid-Holland Telefoonnummer Yelp.
3015 BE Rotterdam. De Kinki is ideaal voor als je eens wat anders wilt met je haar. En geloof me, dat wil ik al snel. Na een paar maanden begin ik vaak mijn haarcoupe en kleur al zat te worden. Ik heb zelf niet altijd inspiratie, maar gelukkig kun je dan altijd even aankloppen bij de Kinki. Bij Kinki werken geen gewone kappers, maar kunstenaars. Tijdens hun loopbaan bij de Kinki worden ze constant bijgeschoold, bijvoorbeeld door creatieve cursussen. De meest bijzondere creaties kunnen ze fabriceren van je hoor, in alle kleuren van de regenboog. Maar als je hier geen behoefte aan heb, kun je je haar ook gewoon laten wassen en bijpunten, zoals iedere reguliere kapper dat doet. De knipbeurten zijn niet goedkoop, zo'n' 35 euro per beurt en de prijs stijgt voor alles wat je extra wilt laten doen verven, permanenten, etc. Het personeel is vriendelijk en weet wat ze doen, dus bij hun ben je in vertrouwde handen. Ook simpele dingen zoals even de pony knippen hebben ze zo voor je gefixt. Kinki is kinky, tenminste, zo kinky als je het zelf wilt maken!
Openingstijden Kinki Kappers Hoogstraat 11 in Rotterdam.
Geplaatst op 14 feb. Ga naar kinky kappers Hoogstraat voor een uitdagende kleur in me haar. Heb een foto laten zien hoe het moest worden. Vervolgens gaat ze in eerste instantie ook de zijkanten ontkleuren, wat niet de bedoeling was, waardoor ze m'n' eigen kleur nog ging verfen. Vervolgens heb ik een veel donkerde kleur dan afgesproken en dan zeggen kan er nu niks meer aan doen. Maar wel 84 euro moeten afrekenen voor zeer kort haar. Eerste en laatste keer. Denk goed na voor je hier heen gaat. Zeer slechte kapper. Geplaatst op 28 nov. Kaart vergroten Kaart verkleinen. Openingstijden Kinki Kappers Hoogstraat 11 in Rotterdam.
Kinki Kappers, de kapsalon in Rotterdam! Bezoek Onze Site!
Ook kunt u hier zien wat het telefoonnummer van Kinki Kappers is, namelijk 0104661958. Kinki Kappers is een kapsalon, ook wel salon of kapperszaak genoemd, in Rotterdam welke is gespecialiseerd in wassen, knippen, kleuren en service. Plan je route naar Kinki Kappers in Rotterdam door de link boven de kaart te klikken.
Kinki Kappers Nieuwe Binnenweg Startpagina Facebook.
Much love for you Jorien and thank you! I dont know what I would do without you! Blue Monday kinkikappers nieuwebinnenweg rotterdam bluemonday maakjeafspraak knippen. Blue Ocean kinkikappers nieuwebinnenweg rotterdam hair loreal directions midnightblue lagoonblue diffrentcolors colorfulhair colors longhair movie.
V.O.F. M.v.P. t.h.o.d.n. Kinki Kappers Binnenweg in Rotterdam Kapper Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Kinki Kappers Binnenweg Rotterdam. Nieuwe Binnenweg 120 3015BE Rotterdam. Bedrijf nu anoniem bellen.: Waarom anoniem bellen? Privacy op uw telefoon, geen last van callcenters. Voorkom dat u op verkeerde momenten wordt teruggebeld. Uw oproep is onherkenbaar en kan niet genegeerd of ontweken worden.
Salon Locator Kinki Kappers.
Werkdagen vóór 2000: besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf 34., Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

Contacteer ons