Resultaten voor christiaan kapper rotterdam

   
 
 
 
christiaan kapper rotterdam
 
Christiaan Kappers Nieuwe Binnenweg 66, Rotterdam, Zuid-Holland Telefoonnummer Yelp.
Telkens heb ik dit uitgesteld tot ik haar op een gegeven moment naar de kapper moest brengen, dit was Christiaan Kappers, de enige kapper wat betreft mijn moeder. Omdat ik nog steeds van" die lange haren" had, vroeg mijn moeder of ik ook geknipt kon worden, dat kon, en aangezien ik er toch was dacht ik, waarom" niet. Christiaan Kappers is wel een van de luxere kappers binnen Rotterdam, maar dit heeft ook te maken met het feit dat het meer dan dat is.
kappersgroothandel
Christiaan Lifestyle Salon Openingstijden Christiaan Lifestyle Salon Nieuwe Binnenweg.
Inloggen Wachtwoord vergeten. Christiaan Lifestyle Salon. Openingstijden Christiaan Lifestyle Salon Nieuwe Binnenweg 66 in Rotterdam. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Nieuwe Binnenweg in Rotterdam.
e liquid winkel belgie
Reviews over Christiaan Lifestyle Salon Spa Opiness Spreekt uit ervaring.
Je kunt bij de kapper terecht voor een nieuwe coupe, maar ook voor diverse haarproducten, zoals fohns, haarlak, gel of borstels./prnrnpIn iedere plaats zijn verschillende kapperszaken te vinden. Vaak zijn dit plaatselijke ondernemingen, maar er zijn ook verschillende ketens zoals a hrefhttps//www.wugly.nl/bedrijven/1044/hizi-hair/Hizi: Hair/a en a hrefhttps//www.wugly.nl/bedrijven/809/team-kapsalon/Team: Kapsalon/a. Kijk op deze pagina voor kapperszaken bij jou in de buurt. Lees ervaringen van anderen en ontdek de beste kapsalon waar jij met een geslaagde coupe de kapsalon 115744updated_at2017-06-26, 115744wp_idnull., Welk rapportcijfer geef je in het algemeen aan dit bedrijf? Kun je een oordeel geven over jouw ervaring met de volgende onderdelen? Prijs / kwaliteit. Service van de medewerkers. Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Opiness. Ik wil af en toe updates ontvangen over Opiness. Nieuwe Binnenweg 66-68, 3015 BB, Rotterdam. Bent u de eigenaar? Plaats een widget. Vergelijk Kappers in Rotterdam. Meneer de Groot 9.2. Christiaan Lifestyle Salon Spa 9.1.
kappers
Christiaan Lifestyle Salon Spa Rotterdam WieWatHaar WieWatHaar.
Hair Kapsalons Christiaan Lifestyle Salon Spa. Christiaan Lifestyle Salon Spa Rotterdam. upload jouw foto schrijf een review upload voor na. Nieuwe Binnenweg 66-68. 3015 BB Rotterdam. Neem contact op. Sfeer en hygiƫne. lees alle 4 reviews. deel je ervaring. Buitengewoon kundig personeel.
Christiaan Lifestyle Salon Spa Startpagina Facebook.
Geeft doorgaans antwoord binnen een uur. Contact Christiaan Lifestyle Salon Spa on Messenger. Kapper Schoonheidssalon Make-upartiest. Openingstijden: 600: 1900.: Sluit over 40 minuten. Kom ie uit Rotterdam dan? Kapperszaken in Rotterdam. Pagina's' die deze pagina leuk vindt. Dress for Success Rotterdam.
Christiaan.
Kruip in de stoel bij een van onze haarstylisten, laat je haar kleuren door een van de experts of onderga een van de intensief verzorgende schoonheidsbehandelingen in onze Spa. Het team van Christiaan is niet alleen professioneel maar ook zeer gepassioneerd en creatief.

Contacteer ons