Meer resultaten voor kapper rotterdam zonder afspraak

   
 
 
 
kapper rotterdam zonder afspraak
 
Salon Booms Kapsalon Rotterdam Hillegersberg. Facebook. Instagram.
Kapsalon Rotterdam Hillegersberg. Welkom bij onze salon. In onze salon hebben wij alle aandacht en tijd voor u. Hebt u een vraag over een behandeling? Of zin in een ander kapsel? Wij geven u graag een persoonlijk advies. Voor een afspraak kunt u altijd langskomen. Ook kunt u even naar ons bellen, dan weet u zeker of wij tijd voor u hebben. Ook zonder afspraak?
social return rotterdam
Kapsalon Botermans Nieuwe Binnenweg 4, 3015 BA Rotterdam.
Het team van haarstijlisten onder leiding van Eugene Botermans 5e op het kappers wereldkampioenschap 1990 staat voor u gereed. Kapsalon Botermans knipt en modelleert zowel dames als heren en beide kunnen terecht mét of zonder afspraak. Nieuwe Binnenweg 4. 3015 BA Rotterdam.
kapper logo
Capili, Oud-Beijerland.
Als iemand de naam Capili hoort dan weet diegene direct dat dat de kapsalon op de Molendijk is zonder afspraak! Maar Capili werkt nu met en zo mogelijk zonder afspraak! U kunt op deze website online 24/7 een afspraak maken met de link naar ons afsprakenboek.
fulfillment
Hairish Kappers Meent 37-A, Rotterdam, Zuid-Holland Telefoonnummer Yelp.
Toen ik net in Rotterdam woonde was ik op zoek naar een goede kapper en de dames onder ons weten dat het kiezen van een nieuwe kapper altijd een heel gedoe is! Niet zo vervelend dan een tegenvallende knipbeurt en dan hebben we het nog niet eens over de gevolgen voor je look! Maar zoals ik al zei ben ik op goed geluk bij Hairish binnen gestapt. De inrichting ziet er netjes en modern uit en de medewerkers hebben zelf hippe kapsels altijd een goed teken vind ik. Bij Hairish werken ze zonder afspraak, je moet dus van te voren even gokken of het druk zal zijn of niet.
Slotenmaker
Home Kapsalon L. Matena.
Je vindt ons aan het Vasteland in Rotterdam, hartje centrum. We knippen dames én heren. En we houden van ons vak. Daarom volgen we de laatste trends, werken we met merken waar we zelf blij van worden en vind je bij ons altijd dezelfde medewerkers. Specialisten die jouw voorkeuren en jouw haar het beste kennen. En waar je gewóón nog een eerlijk advies krijgt. Tot ziens bij Kapsalon Matena. Mannen kunnen zo binnenlopen. Voor vrouwen maken we liever een afspraak: dan weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben. Heren zonder afspraak.,
mok bedrukken
JAkappers Benthuizerstraat 68B 3036 CK Rotterdam.
kappers trolley
HairHour where time, passion and beauty come together!
Tijdens uw behandeling krijgt u tips en tools om het zelf ook in het gewenste model te krijgen. U wordt dus door een gepassioneerde expert geholpen! Geen toeslag voor lang/dik haar, zonder afspraak en gelijke prijzen voor zowel dames als heren.
verpakkingstape bedrukt
Kappers Inc Rotterdam trendy kapsalon in Rotterdam Noord.
Op deze dagen zijn onze kappers in Rotterdam altijd erg druk. Bij ons ben je zowel met als zonder afspraak welkom, maar wil je er zeker van zijn dat er genoeg tijd en ruimte voor je is, maak dan voor alle zekerheid een afspraak.
Kapsalon Elaine Startpagina Facebook.
En je haren is dan ook veel btr kwa kwalititeit. En me kleine en ik voelen ons hier ook thuis mijn ouders kwamen hier ook altijd en komen nog als ze bij me zijn in Rotterdam. En NIE te verzetten me kleine man is dol op Josepha de eigenaarresse Meer weergeven. Sinds ik hier in oktober me haar kwam vlechten en tangen en stylen wil ik het nergers anders meer do en, me haar is na t wassen tangen etc zo glad en t bkijft heel lang goed nergens anders had k dat me haar is sinds ik hier naar de kapper ga ook door de vitamine behandeling die je krijgt na t wassen ook super erg gegroeid en veel gezonder bestafrokapper alleskapper! Oja en de de barber hier is gruwelijk! Hele aardige mensen kan me hier thuis voelen! 23 april 2016. Geduldige en rustige kapster. Ik ben zonder afspraak binnen gelopen en kon gelijk geholpen worden en dat vind ik heel fijn.
Uw Kapper Zuidplein Winkelcentrum Rotterdam Zuid.
By admin / oktober 15, 2014. Uw Kapper Zuidplein; de goedkoopste kapsalon in de regio! Knippen kost bij ons 16 euro en zonder afspraak. Bezoek ons ook op facebook www.facebook.com/uwkapperkapsalons voor de laatste aanbiedingen en nieuwste trendy kapsels. Zuidplein Hoog 824 3083 BR Rotterdam.
Rombout Kappers in Alexandrium Shopping Center: kortingsbonnen, openingstijden, sales.
Bij Rombout Kappers in Alexandrium Shopping Center ben je dus verzekerd van een trendy kapsel. Ook voor goed persoonlijk advies en consultatie ben je hier aan het juiste adres. Er wordt gewerkt met LOréal Professionnel en Redken en zowel op afspraak als zonder afspraak.

Contacteer ons