Op zoek naar cosmo kapper rotterdam?

   
 
 
 
cosmo kapper rotterdam
 
Cosmo Hairstyling Kappers Coolsingel 105, Rotterdam, Zuid-Holland Telefoonnummer Yelp.
Want Cosmo is voor mij: Een kapsel waarom ik vraag, vriendelijkheid en kwaliteit. De prijs van een knipbeurt weet ik eerlijk gezegd niet, maar het is in ieder geval niet de goedkoopste kapper van Rotterdam. Tip: Ze knippen bij mannen de contouren en bij vrouwen de pony gratis wanneer je even naar binnen wipt en er om vraagt!
kappers
Cosmo Hairstyling: Shine all the time.
Een eigen Cosmo Hairstyling salon beginnen? We vertellen je er alles over. Neem contact met ons op. Neem contact op via info@cosmohairstyling.com. Of direct contact met de salon? Bekijk al onze salongegevens. Define your style get intocosmo. Maak hier je persoonlijke profiel aan. In de toekomst kun je hier ook favoriete styles en producten opslaan. Ook registeren we hier je voorkeur voor kapper, salon en je drankje, zodat we je optimaal van dienst kunnen zijn.
ambassade
Cosmo Hairstyling @cosmohairstyling Instagram-foto's' en video's.'
zilverdraad kopen
Waxen in Nieuwegein doe je bij Delete Professionals in Waxing.
De wax cabine is bereikbaar via Cosmo Hairstyling Nieuwegein. De andere wax salons van Delete Professionals in Waxing kunt u vinden in Den Bosch, Rotterdam, Eindhoven, Laren, Den Haag, Amsterdam de Pijp, Amsterdam Piet Heinkade, Amsterdam Oud West en Amsterdam Zuidas. Brazilian Wax, de ultieme wax behandeling! Delete Professionals in Waxing heeft waxen geprofessionaliseerd. Dit komt onder andere door de intensieve training die onze Wax Angels krijgen. Tijdens deze training van 8 weken worden onze Angels opgeleid tot experts in de Brazilian wax en de Boyzilian wax. Wij zijn geen kapper, maar voor al het andere lichaamshaar kunt u bij ons terecht.
social return rotterdam
COSMO KAPPERS FUSEERT MET EUROPEES MARKTLEIDER PROVALLIANCE Tophair.
Over Wave International. Wave International met het hoofdkantoor in Rotterdam is het grootste kappersformulehuis van de Benelux en moedermaatschappij van de franchise brands Cosmo Hairstyling en TEAM Kappers. De twee ketens zijn goed voor meer dan 150 salons met een landelijke spreiding.
Cosmo Hairstyling Lijnbaan 212 foto's' 21 recensies Kapper Lijnbaan 51, 3012 EK Rotterdam.
3012 EK Rotterdam. 31 10 307 0327. Kapper Kapsalon Beautywinkel. Gaat open om 1200.: Beauty by Charissa. Cosmo Hairstyling Gouda. Cosmo Hairstyling Rotterdam Zuidplein. Cosmo Hairstyling Rijswijk. Beauty by Leila. Cosmo Hairstyling Hillegersberg van Beethovensingel. Cosmo Hairstyling Spijkenisse. De Pasta Kantine Rotterdam.
Openingstijden Cosmo Hairstyling Rotterdam Lijnbaan 51 in Rotterdam.
De vestiging van Team Kappers die het meest in de buurt ligt van de Cosmo Hairstyling aan de Lijnbaan 51 is de Team Kappers aan de Korte Lijnbaan 4. Meer kapper in Rotterdam Bedrijven in de buurt van Cosmo Hairstyling Rotterdam Lijnbaan 51 in Rotterdam.
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Cosmo Hairstyling Lijnbaan Cosmo Hairstyling.
Lijnbaan 51 Rotterdam, Tel: 010-4140642 Vandaag open tot 1700.: In verband met de feestdagen hebben de Cosmo Hairstyling salons gewijzigde openingstijden. Klik hier om de actuele openingstijden te zien! Book online Onze klanten geven ons een.: Dé Toonaangevende Kapper bij jou in Rotterdam Lijnbaan.
Studio Cosmo Hairstyling Team Kapsalon KnE.
Projectbegeleiding en uitvoering: KnE. Studio en praktijkruimte voor Wave International BV t.b.v. de franchiseformules Cosmo Hairstyling en Team Kapsalon. Kapperstoelen en wasunists: Brother van Kiela. Krukken: Yuyu van Stefano Giovannoni. Stoelen: Airchair van Jasper Morrison. 24 maart 2013. Wave International HQ Rotterdam.
Deelnemende kappers Gratis of 50% korting Haarverzorging, Haaruitval, Haarproblemen, Haarziekten, HAARSTICHTING.NL.
Mooi nieuw kapsel bij de kapper? Of je nu een mooi nieuw kapsel wilt of dat je je haar net als altijd in hetzelfde model wilt laten knippen, een kapper is doorgaans de aangewezen persoon om je hiermee te helpen.

Contacteer ons