Op zoek naar avond kapper rotterdam?

   
 
 
 
avond kapper rotterdam
 
Avondopleiding kapper Rotterdam Hair-Point.
Door onze centrale ligging zijn wij niet alleen voor de regio Den Haag, maar ook vanuit het Westland en de regio Rotterdam goed bereikbaar. Avondopleiding in Den Haag voor het vak van kapper, goed te bereiken vanuit Rotterdam. Heeft u het in zich om een topkapper of kapster te worden en u komt uit de regio Den Haag, Westland of regio Rotterdam? Dan is de kappersopleiding, te volgen in de avond, bij Kappersacademie Hair Point zeker iets voor u.
kappersgroothandel
Kappersopleiding met erkend diploma! Wellness Academie.
Je kunt je nadien ook de overige modules haarkleuren en hairstyling volgen om het diploma Allround Kapper te behalen. Hierna kan je ook aansluiten bij de Belgische Beauty Federatie of de Nederlandse ANKO als erkend kapper. Je kunt kiezen tussen 2 verschillende lesindelingen.:
social return rotterdam
Hairish.nl Kapsalon op de meent in rotterdam Get inspired.
Hairish is op zoek naar een creatieve kapper of kapster die onze crew komt versterken. Wat bieden wij. Werken op een leuke locatie in het hart van rotterdam. Ruimte om te leren binnen een vakkundig team. Wekelijkse trainingen die jouw skills tot een hoger niveau kunnen brengen.
kappers
Team Kappers Zuidplein Team Kappers.
Op zoek naar een goede kapper in Rotterdam? En wil je direct naar de kapper? We verwelkomen je graag bij Team Kappers in Rotterdam, op het Zuidplein. We werken zonder afspraak. Ons Team met kappers staat dus altijd voor je klaar.
mtc tankpas
home. model model model van van van de de de maand. maand. maand.
Rotterdam Hoogstraat Kinki Kappers.
KINKI KAPPERS HOOGSTRAAT. Een afspraak maken bij Kinki Kappers Hoogstraat doe je heel makkelijk online! MAAK JE AFSPRAAK ONLINE. of bel ons op: 010-2800410. 3011 PD Rotterdam. Voor overige vragen kun je ons een e-mail sturen. Benieuwd naar onze prijzen?
Kapper Rotterdam JC Hair Spa.
Neem een vriend of vriendin mee als nieuwe klant en ontvang beiden een leuke verrassing! Deel deze actie. Deel via Twitter Deel via Facebook. Beste kapper van Rotterdam. Like ons op Facebook voor de laatste updates acties. 2018 Kapper Rotterdam Beoordeling JC hair 91, / 10 118 reviews Website by Rodesk.
Kappers en Kapsalons binnen 3.0 km van Beijerlandselaan, Rotterdam Treatwell.
4.1 11 reviews. Vizyon Kapper is een inspirerende kapsalon gespecialiseerd in het knippen en kleuren van dames en heren en het aanbrengen van extensions van 100% echt haar. De salon is gevestigd aan de Hilledijk in het hart van Rotterdam Zuid.
Salon Backstage Passion, Quality Craftmanshift.
Meet the team. Ons team van specialisten is op de hoogte van de laatste trends en innovaties, wonen educatie bij of geven zelf vak gerelateerde educatie. Hierdoor weten wij onze kwaliteiten hoog te houden en de laatste ontwikkelingen op de juiste wijze te vertalen.
CHED Kappers HOME.
Over de kapsalon. Ons team is vakkundig en altijd op de hoogte van de laatste trends op gebied van dames en herenkapsels. CHED kappers is ook s avonds geopend, zodat je ook bijvoorbeeld uit je werk nog even naar de kapper kunt!
Carlos Kappers Winnaar Coiffure Award 2017.

Contacteer ons