Resultaten voor kapper rotterdam zondag open

   
 
 
 
kapper rotterdam zondag open
 
Kapper Huub Tubbergen Bij Kapper HUUB is jouw wens onze uitdaging!
Bij ons staat creativiteit en service hoog in het vaandel. Voor de nieuwste knip en kleurtechnieken voor extensions, volume of straight behandelingen, voor opsteken en make-up of voor een totale make-over: bij Kapper HUUB is jouw wens onze uitdaging. Vertrouwde naam in de omgeving met een eigenheid en authenticiteit.
social return rotterdam
Herenkapper Peter van Tent in Leidschendam-Voorburg.
Om aan uw wensen te blijven voldoen volg ik met grote regelmaat herenkappers trainingen waaronder de laatste van de Barber Academy old school van Schorem haarsnijder en barber uit Rotterdam. Dus voor uw moderne kapsel bent u bij mij op het goede adres!
dordrecht
Haarliefde De online avondkapper van Rotterdam. Het enige wat we niet kunnen is je online knippen.
macbook pro
Cut Go De Leukste Kapsalons aan de Oudegracht 276 Adelaarstraat 40 in Utrecht.
De kapsalon nieuwe stijl in het hartje van Utrecht aan de Oudegracht 276 en de Adelaarstraat 40. Met een goed en vriendelijk team staan wij klaar om je haar niet alleen mooi te knippen, kleuren, stylen, maar nog veel meer extras!
student
Home.
Maistro Kappers is een trendy en exclusieve hairsalon gevestigd aan de hippe Witte de Withstraat 86 in Rotterdam Centrum. De salon wordt gerund door Simon en Eugene. Bij Maistro kappers doen we niet aan kapsels uit vervlogen tijden, maar willen we onze klanten wel het ouderwetse gevoel van stijl en kwaliteit bieden, met net dat beetje extra persoonlijke aandacht.
ixxi ring
Kapsalon Rotterdam Mariniersweg NKA Ook zonder afspraak.
MBO 4 Allround Kapper Salonmanager in twee jaar BOL. MBO 4 Salonmanager in één jaar BBL. Aanmelden Open Dag. Hairstylist 1 Dames. Hairstylist 2 Dames / Heren. Masterclass Lang Haar. Kapsalon Den Haag Rijswijk. Kapsalon Rotterdam Pompenburg. Kapsalon Rotterdam Mariniersweg.
Gokkasten
CHED Kappers HOME.
Over de kapsalon. Ons team is vakkundig en altijd op de hoogte van de laatste trends op gebied van dames en herenkapsels. CHED kappers is ook s avonds geopend, zodat je ook bijvoorbeeld uit je werk nog even naar de kapper kunt!
gripzakjes
Pro-Solo Kapper Alkmaar winnaar Coiffure Award.
Global fusion @ Wella Rotterdam. Prep zit er op. Nog 1 uur en dan showtime. Global fusion @ Wella Rotterdam. Training door Mark en team aan youngintercoiffure wellaprofessional prosolohair @rotterdam van nellefababriek. Laatste dag opnames miljoenenjacht van dit seizoen miljoenenjacht endemol colourfool prosolohair.
Kappers en Kapsalons in Rotterdam-Noord, Rotterdam: Boek direct online! Treatwell.
Bij Timoti kappers in Rotterdam zijn ze er van overtuigd dat een goed geknipte coupe een statement is over hoe je je voelt en wie je bent. Het team vindt dat je kapsel moet passen bij jouw persoonlijkheid. Ze luisteren goed naar je wensen en denken met je mee. Vervolgens zetten ze je wens, van de eerste opzet tot het in beeld brengen van kleur en contour, om in werkelijkheid. Er hangt een gezellige sfeer in de salon, ze zijn op zondag open, bieden prima service en hebben gratis Wifi.
Kapper, Kapperszaak of Kapsalon in de buurt zoeken Kappers.nl.
556 Amsterdam, Noord-Holland. 401 Rotterdam, Zuid-Holland. 358 Den Haag, Zuid-Holland. 195 Utrecht, Utrecht. 184 Eindhoven, Noord-Brabant. Laatste nieuwtjes ontvangen? FAQ: Veelgestelde vragen. Voordelen Pro Account. Waarom is de kapper op m. De meeste kappers zijn open van dinsdag tot en met zaterdag.
Open dagen 2019 Albeda, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Naaldwijk, Maassluis, Rijnmond.
Meld je aan Meld je hier aan voor onze open dag in maart. Je ontvangt een bevestiging en handige informatie over de open dagen en Albeda. Bezoek de locaties Tijdens de open dag zijn veel locaties geopend.: 3e Katendrechtsehoofd ss Rotterdam.

Contacteer ons