Op zoek naar hype kapper rotterdam?

   
 
 
 
hype kapper rotterdam
 
Hype Online reserveren Rotterdam.
visa india online aanvragen
Hype Kappers Openingstijden Hype Kappers Grotekerkplein.
Openingstijden Hype Kappers Grotekerkplein 105 in Rotterdam. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Grotekerkplein in Rotterdam. Copyright 2007 2018 Openingstijden.nl, onderdeel van Locally.nl B.V.
buddha to buddha
Hype Kappers Rotterdam.
Indien je een afspraak online hebt geboekt en deze onverhoopt niet door kan gaan, verzoeken we je dringend deze afspraak uiterlijk 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te annuleren, zodat wij nog iemand op de vrijgevallen tijd kunnen inboeken. Van Nelleweg 1. 3004 HB Rotterdam.
kappers
Hype Kappers Hipster ABC.
Vind ik leuk.: abc, alfabet, hip, hipster, Hype, Hypekappers, youngster. Plaats een reactie. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Van Nelleweg 1. 3004 HB Rotterdam. Feast your eyes on YtinifninfinitY.
BLOW Kappers Startpagina Facebook.
Een tijd lang een redelijk tevreden klant geweest bij Hype en uiteindeli jk na een vervelende / slechte ervaring niet het gewenste model en kleur, 150 euro afgerekend ontevreden naar huis gegaan. Kla ntonvriend elijk te woord gestaan in de winkel. Voor het corrigeren van het kapsel afknippen en terugverve n werd nog 100 euro in rekening gebracht. Daarna nog een klachten e-mail gestuurd, maar geen reactie. 16 maart 2017. Lee al jaren als vaste kapper and he's' the best! Knippen, kleuren you name it hij maakt er iets supermoois van! Hans Rene Harts. 15 april 2017. Lee, fantastisc he kapper. altijd tevreden met mijn nieuwe coupe. 14 juni 2014. Eén van de tofste kapperszak en in Rotterdam plus de keren dat ik er ben geweest met een glimlach de kapperszaa k verlaten, uitstekend e kappers met een toffe stijl.
Hype Kappers Utrecht Kapitaal Op Maat.
Ik ben Maurice Beijersbergen, geboren in Den Haag en nu woonachtig in Utrecht op een steenworp afstand van mijn salon. Op mijn 28e ben ik begonnen als haarstylist bij Sjenkels in Leiden, daar is mijn basis gelegd als kapper. Na twee jaar binnen Sjenkels te hebben gewerkt merkte ik dat ik te rebels was voor het concept Sjenkels en heb ik de overstap gemaakt naar Hype Kappers in Delft. Destijds een nieuw concept wat ook binnen de organisatie van Sjenkels valt. In deze salon heb ik drie jaar gewerkt en al snel werd duidelijk dat het ondernemerschap mijn volgende stap zou worden. In 2003 heb ik mijn eerste Hype salon geopend in Rotterdam.
Hype Kappers Grotekerkplein 105, Rotterdam, Zuid-Holland Telefoonnummer Yelp.
Want zeg nou zelf, je haar is een gedeelte van jouw identiteit en look. Persoonlijk heb ik een zoektocht gehad van hier tot Tokio, ik heb op bijna elke stoel gezeten in Rotterdam en ik heb zeer regelmatig het gevoel gehad dat ik iemand wilde wurgen of dat ik thuis huilend de schade moest herstellen. Nu ben ik me wel bewust van het feit dat mijn haar wat lastiger is maar daarom vraag ik altijd van te voren of de kapper er mee weet om te gaan. En vaak was het zo dat het tegendeel toch werd bewezen. Ik kwam voor het eerst bij Hype kappers via een vriendinnetje.
Hype kappers Kapper Den Haag 46 recensies 1.363 foto's' Facebook.
Top kapper dus! Elize van der Kraan-Mostert. 6 juli 2017. Zowel Juliët als ik vandaag super blij met onze prachtige kapsels voor de bruiloft! 9 oktober 2016. Yo ho geknipt Door de beste Kapster Christel heel erg bedankt ben er zooo blij mee. Laat t nooit meer ergens anders doen want zij luister tenminste naar hoe je t wil hebben. Top zaak.leuk e kleding hele leuke sieraden Meer weergeven. 1 oktober 2016. Christel is een fantastisc he kapster. Heel blij met m'n' kapsel. 19 februari 2017. Christel knipt mijn haar sinds 1994, ik ga nooit meer naar een ander. 29 mei 2015. Weer helemaal happy met m'n' nieuwe coupe, thanks Lee! 18 augustus 2015. Helemaal blij met m'n' nieuwe coupe! 19 december 2014. ben weer super tevreden met me haartjes thanks LEE. Elke drie maanden vindt er binnen de Hype design day plaats. Elkaar pushen, inspireren en naar het volgende level tillen. Dit kwartaal was het weer zover. De stad bij uitstek; Rotterdam Witte de Withstraat.
Hype Kappers Dare to be Different.
3004 HB Rotterdam. Feast your eyes on YtinifninfinitY. Chavosos in the favela: het ritueel van de Braziliaanse stijl. Schaamhaar als werkkleding. this artist tattoos and beheads china figurines to take on art historys gender bias. Glamcult present the fashion trailblazers who are shaking up the system.

Contacteer ons