Resultaten voor herenkapper rotterdam centrum

   
 
 
 
herenkapper rotterdam centrum
 
Time Out Kappers Maak online uw afspraak.
LEEK Centrum De Dam 31. WINSUM Noord Nieuwstraat 48. Selecteer een pagina. Time Out Kappers. Persoonlijke aandacht en kwaliteit, maar ook innovatief. Het zijn de kenmerken van Time Out Kappers. Wij nemen de tijd voor aandacht en advies. Direct online afspreken.
almere centrum
Particuliere en Stedenbouw Maat Architecten Rotterdam.
19.10.2017 Rotterdam Overschie. Afgelopen donderdag waren de kopers op de bouwplaats aan de Burgemeester J. De 31 woningen zijn ontwikkeld door Van Omme De Groot projectontwikkelaars en bouwers. De bouw verloopt voorspoedig. 12.08.2017 Engelse Tuin te Voorhout. Voor Adriaan van Erk hebben wij voor het plan de Engelse Tuinte te Voorhout 3 appartementengebouwen ontworpen. De eerste 2 appartementengebouwen zijn nu enige tijd gereed. Tijd om de fotograaf langs te sturen. 12.08.2017 plan Engelse Tuin Te Voorhout. Plan Engelse Tuin te Voorhout nadert voltooiing. De 84 appartementen en 108 woningen vormen een mooie wijk. Nu ook de openbare inrichting tot bloei komt geeft dat weer een extra dimensie aan het plan. Ontwikkeld voor Adriaan van Erk. 12.08.2017 Nieuw Rustburg te Oud-Beijerland. Met het mooie weer van de afgelopen tijd zijn er weer een aantal projecten gefotografeerd. Joost Brouwers is op pad geweest en heeft onder andere het plan Nieuw Rustburg in Oud-Beijerland. Mooie inbreidingslocatie aan de rand van het centrum.
Sea
Op reis midden in Rotterdam Middellandstraat. logo. Logo.
Heren Kapsalon Ben. De Middellandstraat is een levendige Rotterdamse stadstraat met een rijke verzameling speciale winkels, kappers, tokos en eettentjes uit alle windstreken. Wanneer je op de Middellandstraat bent kun je allerlei landen en culturen ruiken, horen, zien en proeven.
kamerscherm
Herenkapper Rotterdam Image Hairline voor een knipbeurt.
Herenkapper Rotterdam centrum Image Hairline voor een knipbeurt. Home Herenkapper Rotterdam centrum Image Hairline voor een knipbeurt. Komt u als man graag goed verzorgd voor de dag? Dan mag een bezoek aan een goede kapper natuurlijk niet ontbreken. Image Hairline is een herenkapper uit Rotterdam centrum en zorgt ervoor dat u met een verzorgde coupe de deur uitstapt.
transparante
Marnix Argos Zorggroep.
Gasten en omwonenden kunnen in onze kapsalon Jangas op afspraak terecht voor onder andere wassen, knippen, verven en permanenten. Via de kapsalon of de receptie van Marnix kunt u een afspraak maken. Dinsdag en donderdag van 08.30 tot 17.00 uur.
airco zonder slang
Home Kapsalon L. Matena.
Een mooi kapsel geeft je zelfvertrouwen. Goed geknipt haar laat je op je best zien. En daarom kies je een kapsalon die bij je past. Zoals Kapsalon Matena. Je vindt ons aan het Vasteland in Rotterdam, hartje centrum. We knippen dames én heren.
VPN
BrainWash Kappers Jouw haar, jouw stijl, jouw kapper.
Naar de kapper. 8 feb Aangepaste openingstijden carnaval 2018. Geplaatst op 1429: uur in Nieuws Delen. Tijdens carnaval 2018 hebben de volgende salons aangepaste openingstijden: Den Bosch Arena: 12-2 gesloten / 13-2 geopend 9-18u Den Bosch Helftheuvel: 12-2 geopend 10-18u Den Bosch Rompert: 12-2 geopend.
boxspring
Barbershop Pernis Rotterdam The Incredible Barbers.
nilfisk
Welkom bij Winkelcentrum Binnenhof te Rotterdam-Ommoord.
ALEXANDERHOEVE KAAS ROTTERDAM. CAFÉ OTTO HAHN. Vanaf heden kunt u ontspannen boodschappen doen in winkelcentrum. Gezocht: Verenigingen en stichtingen. Binnenhof ruim je rommel op! Woe; 21 28 nov 5 dec, Zat; 24 nov 1 dec. Vrijdag 14 en zaterdag 15 december.
fornuis
Kapsalon in het centrum van Rotterdam Zuid-Holland 48752 Te koop aangeboden Detailhandel Non-Food ter overname Bedrijf kopen overnemen.
Soort bedrijf: Kapper / Schoonheidsverzorging. Omzet indicatie: 100.000 250.000. Resultaat voor belasting: 0 100.000. Indicatie overnamebedrag: Vertrouwelijk. Aantal medewerkers in FTE: 5. Deze kapsalon ligt in het centrum van Rotterdam, vlak bij het Oostplein, met ruime parkeermogelijkheden en haltes van het openbaar vervoer in de directe omgeving.
marbett
Welkom bij TENT Rotterdam.
Dezelfde tien Rotterdamse makers die THUIS bij TENT waren, nemen het publiek dit keer mee de stad in en vervolgen hun verhaal over. Rotterdam Cultural Histories 16: Hoe komt men van de Salvador Allendestraat naar de Andre van der Louwbrug?
rijschool zoetermeer

Contacteer ons