Zoeken naar vrouwen kapper rotterdam

   
 
 
 
vrouwen kapper rotterdam
 
Uniek kijkje achter de gevel van Marokkaanse dameskapsalons OPEN Rotterdam.
Over OPEN Rotterdam. OPEN en FunX Rotterdam. OPEN en RTV Rijnmond. Home Headlines Uniek kijkje achter de gevel van Marokkaanse dameskapsalons. Uniek kijkje achter de gevel van Marokkaanse dameskapsalons. Dinsdag 10 maart 2015 1836.: Mensen we leven in 2015. Dat betekent natuurlijk dat een Marokkaanse vrouw lang niet zo traditioneel meer is als wij allemaal denken. De Rotterdamse schrijver Najoua Bijjir schreef een boek over drie Marokkaanse vrouwen die geen middel ongemoeid laten een kapperszaak in handen te krijgen.
kappersgroothandel
Kapper-vacatures in Rotterdam mei 2018 Indeed.nl.
Jolange Opleidingen Rotterdam Overschie. Jij bent een kapper in hart en nieren, op de hoogte van de laatste trends en je geeft graag les. Vacature Kappersdocent/Allround Kapper. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Jolange Opleidingen Vacatures in Rotterdam Overschie.
kappers
Dames en Heren Kapper in Rotterdam Barth Haarmode.
Historie van de dames en heren Kapper in Rotterdam. Wist u dat Barth Haarmode waarschijnlijk de oudste dames en heren kapper in Rotterdam is? Een barbier in Rotterdam met meer dan 100 jaar historie. Barth Haarmode begon in oktober 1903 toen Karel Barth aan de toen landelijke Dordtse Straatweg een zaak als barbier in Rotterdam begon.
spywebshop.be
Réflexe Hairstyling Dames en Heren kapper in Rotterdam.
Dé kapper van de Oude Haven. Omgeven door terrassen en hippe cocktailbars. Gelegen naast moderne hotels en oude monumentale panden. Op loopafstand van de Markthal én van de kades van de Maas. Dat kan niet anders dan een mooie plek in Rotterdam zijn.
social return rotterdam
Solo Coiffeur Rotterdam Dames en herenkapsalon.
Daarom heeft ze op jonge leeftijd haar kapper papieren gehaald. Hoe is het zo gekomen. Kort geleden is kassalon Solo Coiffeur veranderd van eigenaar. De huidige eigenaar, Lia Elstgeest, heeft er voor gekozen om een salon op een vast punt te beginnen. Na jaren lange ervaring als freelancers en vaste kapster in diverse verzorgingshuizen wilde ze een vast stekje hebben. Je kunt bij ons zo binnen wippen maar als je niet wil wachten en weinig tijd heb kan je natuurlijk ook gewoon bellen voor een afspraak. Ook is het bij ons mogelijk om s avonds een afspraak te maken. Alles is mogelijk, alleen wonderen duren iets langer. Uiteraard gebruiken wij de beste producten voor uw haar, hier nemen wij geen risico mee. De merken die wij gebruiken zijn: Schwartzkopf, Maria Nila en Vitelitys. En ook hier geld, heeft u andere wensen, Alles is bespreekbaar. Kom gerust langs of bel even. Bij uw eerste bezoek altijd 10% korting. 3106 293 461 50. Bergweg 99c, 3037ED, Rotterdam.
CHED Kappers HOME.
Over de kapsalon. Ons team is vakkundig en altijd op de hoogte van de laatste trends op gebied van dames en herenkapsels. CHED kappers is ook s avonds geopend, zodat je ook bijvoorbeeld uit je werk nog even naar de kapper kunt!
Kappers en Kapsalons in Rotterdam: Boek direct online! Treatwell.
We hebben 86 salons gevonden. Resultaten inclusief: Coiffeurs, Hairstylisten, Kapper, Kapsters. Wil je salons zien die nog dichter bij jou in de buurt zijn? Beperk dan je zoekopdracht door een van de onderstaande locaties te kiezen.: Crooswijk, Delfshaven, Feijenoord, Hillegersberg Schiebroek, Hoogvliet, IJsselmonde, Kralingen, Overschie, Prins Alexander, Rotterdam Centrum, Rotterdam-Noord, s-Gravenland. Witte de Withstraat, Rotterdam. 4.7 494 reviews. Op de gezellige Witte de Withstraat bestieren Simon en Eugene Maistro kappers. Ze zijn net een beetje anders maar toch Rotterdams. In deze moderne salon voor mannen en vrouwen combineren ze oprecht persoonlijk contact en professionele kappers-skills met een no-nonsense mentaliteit.
Kapsalon Rotterdam Pompenburg Nederlandse Kappersakademie.
Kapsalon Rotterdam Mariniersweg. Kapsalon Rotterdam Pompenburg. Copyright 2018 Nederlandse Kappersakademie Over NKA. Ontwikkeling website Carnero Mediadesign. MBO 3 Allround Kapper in twee jaar BOL. MBO 3 Allround Kapper Ondernemer in twee jaar BOL. MBO 4 Allround Kapper Salonmanager in twee jaar BOL.
Coiffeur Kubis, Dames en Heren, Bay ve Bayan, Haarstudio, Rotterdam, Charlois, Zuidplein, Kapsalon, Kapperszaak, Kappers, Hairstyling, hem en haar.,
Kwaliteit en klantvriendelijkheid is bij ons vanzelfsprekend. Bij Coiffeur Kubis wordt U vakkundig geholpen en wij informeren U over de laatste kleuren, haarverzorging, technieken en haarcosmetica.Met meer dan 18 jaar praktijkervaring is Coiffeur Kubis het adres voor dames, heren en kinderen.
Home L. Matena.
Je vindt ons aan het Vasteland in Rotterdam, hartje centrum. We knippen dames én heren. En we houden van ons vak. Daarom volgen we de laatste trends, werken we met merken waar we zelf blij van worden en vind je bij ons altijd dezelfde medewerkers. Specialisten die jouw voorkeuren en jouw haar het beste kennen. En waar je gewóón nog een eerlijk advies krijgt. Tot ziens bij Kapsalon Matena. Mannen kunnen zo binnenlopen. Voor vrouwen maken we liever een afspraak: dan weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben.
Kapsalon Syl.
Wij zijn gespecialiseerd in het knippen van mannen, vrouwen en kinder kapsels. Wilt u meer zien? Bekijk het op Facebook. Waarom Kapsalon Syl? 21 jaar bestaan. Onze klanten komen uit heel Nederland. Onze klanten gaan altijd tevreden de zaak uit en dat maakt ons gelukkig. Staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom luisteren wij eerst naar de wensen van mijn klanten. Hierdoor kunnen wij de klant een goed advies geven. Geen afspraak nodig. We zitten gevestigd op het Paul Krugerstraat 69 in Rotterdam.

Contacteer ons