Resultaten voor kappersschool rotterdam

   
 
 
 
kappersschool rotterdam
 
Salon Pompenburg Kapper in Haagseveer, Rotterdam Treatwell.
Naast knippen, föhnen en kleuren worden er ook een aantal wellnessbehandelingen aangeboden en kun je tijdens een bezoekje aan de Essie nailbar heerlijk je nagels laten bijwerken. Producten gebruikt in deze salon. Kappers in de buurt. Stephan @pro.space 02, km afstand. Sense Androgyn voorheen Carlos Kappers 05, km afstand. Miss Attitude 05, km afstand. Andere Schoonheidssalons in Haagseveer, Rotterdam.
okkazie auto kopen
Dé Kroeshaar Academie van Nederland.
In winkelwagen Meer info. Wij bieden particuliere specialistische opleidingen krullend kroeshaar voor consumenten kappers met als basis ons merk Sheado. Ook zijn we.: Sheado Shop in Shop Den Haag binnen Wikappers / Denneweg 132A/ 2514 CL Den Haag/ 06 11415612.
miele professional
Kapsalon Star, de kapsalon in Rotterdam! Bezoek Onze Site!
Er zijn geen openingstijden bekend. Betaalmethodes bij Kapsalon Star in Rotterdam. Er zijn geen betalingsmogelijkheden bekend. Wat vindt u van Kapsalon Star in Rotterdam, deel uw mening. Aanraders in de buurt van Kapsalon Star in Rotterdam. Atjehstraat 77, 3072zc Rotterdam.
Rijles
Kappersschool Rotterdam Hair-Point.
Brede basis in het kappersvak door opleiding aan onze kappersschool in Den Haag makkelijk te bereiken vanuit Rotterdam. Wanneer je een opleiding volgt aan onze kappersschool, staat het vak van kapper altijd centraal. De opleiding begint dan ook met het leggen van een goede en veelzijdige basis waarin we je klaarstomen om als professioneel kapper of kapster aan de slag te gaan.
vbo makelaar
Cosmo Hairstyling Coolsingel Cosmo Hairstyling.
Dé Toonaangevende Kapper bij jou in Rotterdam Coolsingel. Of je wilt knippen, kleuren, stylen of föhnen, onze hairstylisten denken graag met je mee. Maak direct online een afspraak bij Cosmo Hairstyling Rotterdam Coolsingel. Let op: om de week op zondag geopend.
calcium magnesium zink
Kapperazzi Rotterdam Kapsalon in Nesselande Rotterdam.
Kom je binnen zes weken terug voor een vervolgafspraak, dan ontvang je standaard van ons twee euro vijftig korting op je behandeling! Vraag ook naar onze knippenkaart, sparen voor volop voordeel. Elke keer als je een kappers behandeling ondergaat loopt je korting op. Vraag onze medewerksters voor meer info. Bekijk onze salon Rotterdam.
Tool
Home.
Uw kapper kapsalons. NIEUWS EN ACTIES. Uw Kapper Kapsalons. In onze salons kan in principe alleen worden gepind, dit voor een grotere veiligheid voor ons personeel en klanten. Indien u niet kan pinnen is er beperkte mogelijkheid om toch contant te betalen.
analyse onderzoek
Scheidegger Opleidingen en Trainingen Scheidegger Opleidingen.
Wil je daarnaast alles te weten komen over het kappersvak om straks als kapper aan de slag te gaan of zelfs je eigen onderneming te starten? Dan is een kappersopleiding echt iets voor jou. Klassikale opleidingen Kapper. Ben jij creatief, sociaal en op zoek naar een afwisselend beroep?
re integratie tweede spoor ontslagvergoeding
Kapper bol mbo opleiding Zadkine mbo opleidingen Rotterdam, Capelle, Hoogvliet, Schiedam, Spijkenisse.
Prachtig gerenoveerd gebouw in het hartje van Rotterdam. 3192 CB Rotterdam Hoogvliet. T 088 945 37 00. Op deze locatie vind je de opleidingen Kapper niveau 2 en Allround kapper niveau 3. Komt u met de auto? Navigeert u dan naar de Lengweg.
windsurfen zuid holland
Uw Kapper Hoogvliet Oozo.nl.
Haar en schoonheidsverzorging. De onderneming Uw Kapper Hoogvliet is gevestigd op Middenbaan-Noord 144 te Hoogvliet Rotterdam en is actief in de branche Haar en schoonheidsverzorging. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 24473071 en is gelegen in Hoogvliet-Zuid in de gemeente Rotterdam.
buddha to buddha ring
Nederlandse Beautyschool Opleiding Kappersopleiding.
toekomst in de Beauty. Het succes van een goede kapper zit in het gevoel voor kleur en vorm. Opendagen, kom jij ook? Inschrijven Opendag Rotterdam. donderdag 16 mei 2019, 1900: 2100, doorlopend. Inschrijven Opendag Amsterdam. donderdag 23 mei 2019, 1900: 2100, doorlopend.

Contacteer ons