Resultaten voor schorem rotterdam

   
 
 
 
schorem rotterdam
 
bol.com Riffraff, Jelle Mollema 9789492077103 Books.
No dance; cut and shave! Step back in time, step in at Her Ragamuffin cutter and Barbier in Rotterdam. Now there is the book. With in-your-face photography and eyes dialogues. Photographer Jacob Mollema followed the Barber and hair cutters spent two years on the foot.
psychiater groningen
Man zijn in de barbershop, hierom doen we het.
En dat werkt tegenwoordig goed. Of het succes van Schorem een lang leven is gegund, zal de toekomst moeten uitwijzen. Aupers ziet het gevaar in de kracht van het concept. Ik vind het sympathiek dat Schorem trouw blijft aan Rotterdam en niet uitbreidt naar andere steden.
preventieassistente
Schorem Barbier viert eerste lustrum met eigen festival ScumBash op zaterdag 20 februari in Van Nellefabriek Rotterdam.
Van Nellefabriek, Rotterdam. Na twee succesvolle edities in 2014 en 2015 met onder meer The Toy Dolls, UK Subs, Discharge, Reverend Horton Heat, Monster Magnet en The Exploited is het op zaterdag 20 februari tijd voor een derde festivalavontuur, dat tevens als lustrumfeest voor Vijf Jaar Schorem fungeert.
zilverwater apotheek
Vijf awesome barbiers Manners Magazine.
Neem eens plaats in de stoel van een barbier. Schorem noemt zich de enige vrouwvrije zone van Rotterdam. Deze status is niet geboren uit vrouwonvriendelijkheid maar puur vanwege het feit dat de mannen van Schorem van mening zijn dat je als man zijnde af en toe je rust moet kunnen pakken en over mannenzaken moet kunnen ouwehoeren terwijl je kapsel en baard in peak condition worden gebracht.
t shirt bedrukken prijs
Schorem-baas Bertus: Alleen van knippen word ik rustig Het Bladenatelier. Schorem-baas Bertus: Alleen van knippen word ik rustig Het Bladenatelier.
Schorem de enige vrouwvrije zone van Rotterdam sticks to its guns. Dus we spreken af in het Wester Paviljoen, zon vijf minuten lopen van de shop. Rietveld bestelt een koffie en daarna een Spa Rood. Dat verwachten mensen niet van me.
Schorem Haarsnijder En Barbier Startpagina Facebook.
New York Barbershop. Kapperszaken in Rotterdam. Meer weergeven triangle-down. Plaatsen Rotterdam Beauty, cosmetica en persoonlijke verzorging Schoonheidssalon Kapsalon Schorem Haarsnijder En Barbier. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Informatie over gegevens van Paginastatistieken. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies.
Schorem Crossmarks.
Ambacht tot in de puntjes. Schorem in Rotterdam is dé plek waar je als man zeker een keer geweest moet zijn. Kom je bij Schorem, dan kom je in een wereld die alleen voor mannen is. Vrouwen worden namelijk niet getolereerd in de bekende barbiershop.
Fijn Plekje // Schorem Haarsnijder Barbier R'dam' Moderne Hippies.
Fijn Plekje // Schorem Haarsnijder Barbier Rdam. HOTSPOTS MODE BEAUTY 02 jan 2012 0. Een tip voor de mannen: Schorem Haarsnijder Barbier op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. Oftewel: de enige vrouwvrije zone in Rotterdam. Pardon, denk ik, mág dat überhaupt!
De barbiers van Schorem Rotterdam zijn geknipt voor social media Founders. T-mobile. FOUNDERS. Facebook. Twitter. Youtube. Linkedin. Kebab. Linkedin. Facebook. Twitter. WhatsApp. Twitter. Twitter. Lin
Menu Founders De barbiers van Schorem Rotterdam zijn geknipt voor social media. Deze ondernemers snappen hoe social media bijdraagt aan het bedrijf. Het succes van Schorem op sociale media: Ik heb een hekel aan het woord concept. Wim Kopinga 18 sep 2017.
Schorem Haarsnijder En Barbier Rotterdam, Nederland Kapsalon.
Was deze recensie? Dit is een kapper die er alleen voor mannen is en dus kunnen alle vrouwen die deze recensie lezen, nu alvast afhaken. Ook Schorem is een van de vele kappers die ik inmiddels in Rotterdam heb aangetikt.
Schorem Haarsnijder Barbier over de milieuzone.
Schorem is een old skool man-only kapperszaak in het hart van Rotterdam. De winkel is gespecialiseerd in de klassieke manier van haarsnijden, met een glas wiskey, en die zich hebben bewezen in de afgelopen decennia: pompadours, flattops, contouren en de andere stijlen gekenmerkt op Schorem's' beroemde kapperszaak posters.

Contacteer ons